Confidenţialitate

Nicuşor Dan: Astăzi este ziua de naştere a noului Bucureşti | AUDIO

Susţinut de PNL şi USR PLUS pentru funcţia de primar general al Capitalei, Nicuşor Dan a declarat, duminică seara, după închiderea urnelor, că este încrezător că după numărătoarea voturilor va fi noul primar al Bucureştiului.

“Astăzi este ziua de naştere a noului Bucureşti. Am încredere că după numărătoarea voturilor voi fi primarul Capitalei”, a afirmat deputatul, în cadrul unei declaraţii de presă susţinute la sediul său de campanie.

„Vreau să le mulțumesc bucureștenilor care au ieșit și ne-au votat azi, pentru că au ieșit și au avut spirit civic, că s-au implicat pentru viitorul lor, că ne-au dat încredere în ciuda campaniei murdare care s-a dus împotriva noastră”, a mai Nicușor Dan.

„USR-PLUS și PNL au ascultat dorința bucureștenilor, care au spus <Scăpați-ne de PSD>, au venit cu candidați unici la primăria generală și la primăriile de sector. (…) Am încheiat un parteneriat cu USR-PLUS și PNL, acest parteneriat va continua în Consiliul General, în consiliile sectoarelor și va continua cu Guvernul României”, a completat acesta.

“Vreau să îi asigur pe bucureşteni că vom colabora cu Guvernul pentru rezolvarea acelor probleme care nu pot fi rezolvate decât în colaborare. Că acesta este metroul de suprafaţă, sau şoseaua de centură, sau autostrada de centură sau centura verde – fiecare dintre aceste lucruri, aşa cum Ludovic Orban a spus-o de mai multe ori, vor fi rezolvate în parteneriat între Primăria Capitalei şi Guvernul României. Cred că Bucureştiul a avut mult prea mult timp de scandaluri care să acopere rezolvarea concretă a problemelor pe care bucureştenii le au”, a arătat Nicușor Dan.

Nicușor Dan a obţinut, duminică, 47,2% din voturile bucureştenilor pentru funcţia de primar general al Capitalei, iar actualul edil Gabriela Firea, candidatul PSD, este creditată cu doar 39%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS – Avangarde.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Știrea se actualizează