Confidenţialitate

Nicușor Dan: Aproape 1.200 de blocuri nu au apă caldă din cauza unei avarii | AUDIO

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că aproape 1.200 de blocuri nu au apă caldă până vineri dimineaţa, 1 septembrie, din cauza unor avarii la reţeaua principală de termoficare.

Sunt nişte avarii la reţeaua principală, de asta trebuie întreruptă alimentarea cu agent termic pe întreaga această reţea principală. E mai bine să asumi şi să faci lucrările astea vara, când e un disconfort, dar nu e aşa de mare cum este dacă l-ai face iarna“, a declarat edilul, marţi, 31 august, în cadrul unui bilanţ realizat la împlinirea a zece luni de mandat.

Întrebat de jurnalişti referitor la proiectul de lege promulgat de şeful statului ce prevede că întreruperile de apă caldă şi căldură în sezonul rece sunt interzise, el a răspuns că diferenţa este mare “între un text pe o hârtie şi o conductă din teren“.

Iarna aceasta va fi puțin mai bine decât iarna trecută, s-au făcut mai multe lucrări de întreținere în această vară, știți că au fost momente în care s-a întrerupt căldura în anumite cartiere, dar e mai bine să se întrerupă vara, decât să se întrerupă iarna“, a adăugat Nicuşor Dan.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.