Confidenţialitate

Nicoleta Nucă lansează single-ul “Insula” – VIDEO

Nicoleta Nucă revine cu cel de-al doilea single din 2017, “Insula”, împreună cu videoclipul oficial.

De data aceasta, piesa este o colaborare cu NOSFE de la Satra B.E.N.Z., unul dintre cele mai pe val proiecte muzicale din România.

Piesa a fost compusă de Theea Miculescu și produsă de Alexandru Antonescu (Zagga) și Cătălin Tămăzlicaru (Nomad Music), producător executiv Cornel Ursache (GreenEye Music), mix și master Mădălin Roșioru.

Insula vorbește despre distanța și, în același timp, emoția care apar într-o relație. Sunt foarte încântată de rezultatul final și vreau să îi mulțumesc lui NOSFE pentru toată contribuția la această piesă”, a declarat Nicoleta Nucă.

Insula este o piesă care m-a transpus într-o altă lume. Când am scris versurile, mi-am imaginat că sunt înconjurat de o apă infinită și că mă predau ei fără niciun regret. Am apreciat-o dintotdeauna pe Nicoleta, pentru vocea și determinarea ei. Mă bucur foarte mult de această colaborare. Bless!”, a spus NOSFE.

Primul single al Nicoletei Nucă a fost “Nu sunt”, urmate de “Liniștea”, “Inima mea”, “Castele de nisip” şi de cele două single-uri compuse de Carla’s Dreams, “Amintiri” și “Când pleci”.