Nicoleta Bajan, vicecampioană europeană la lupte libere

Nicoleta Bajan, eroina noastră din campania Urmează-ţi Visul, a participat la Campionatul European lupte U15, desfăşurat în Cracovia, Polonia.

Nicoleta a câştigat medalia de argint la categoria ei, 39 de kilograme. Campionatul European lupte U15 s-a desfăşurat în perioada 28-30 iunie la Cracovia, în Polonia.

Am cunoscut-o pe Nicoleta anul trecut, când a participat la campania Urmeaza-ţi Visul. 

Nicoleta locuiește într-o casă veche, cu camere de câțiva metri pătrați, în care dorm laolaltă bunică, unchi, mătuși și verișoare. Cu totul, şapte oameni. Numai un unchi are loc de muncă.

Ar fi putut pleca cu mama ei, care și-a găsit de muncă în Spania. Plecarea din casa bunicii ar fi însemnat pentru Nicoleta și renunțarea la șansa de a face performanță. Nu a fost ușor, dar pentru a-și urma visul, Nicoleta a rămas în Amara și își înăbușă dorul în antrenamente care ar da gata un bărbat în toată firea.

Lipsa banilor a făcut-o pe mama Nicoletei să plece la muncă în Spania și să își lase copilul în grija bunicii. Familia o duce un pic mai bine ca acum un an și Nicoleta vorbește aproape zilnic cu mama ei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS