Confidenţialitate

Niciun oficial la revenirea în țară a medaliaților la canotaj. „Sperăm că la mondiale ne vor aștepta și pe noi cum l-au așteptat pe David” | AUDIO

Lotul de canotaj al României, care au obținut rezultate spectaculoase la Europenele de la Munchen s-au întors acasă. Sportivii au obținut opt medalii în total, cinci de aur și trei de bronz.

Niciun oficial de rang înalt nu a fost prezent la ceremonia de întâmpinare de la Aeroportul Henri Coandă, iar sportiva Mădălina Bereș, medialiată cu aur la proba de 8+1, a subliniat acest aspect.

La primirea de la Otopeni au fost prezenți ziariști și reprezentanți ai Federației Române de Canotaj.

„Ne bucurăm că sunteți dumneavoastră alături de noi și că rezultatele noastre ajung acolo unde trebuie, la familia noastră și la dumneavoastră, care sunteți alături de noi. Sperăm că la mondiale ne vor aștepta și pe noi cum l-au așteptat și pe David oficialii”, a transmis Mădălina Bereș, la întoarcerea în țară.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Echipajul feminin al României de 8 plus 1 a cucerit, duminică, medalia de aur la Campionatele Europene de Canotaj de la Munchen.

Magdalena Rusu, Iuliana Buhuș, Ancuța Bodnar, Denisa Tîlvescu, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrînceanu, Simona Radiș și cârmaciul Adrian Munteanu s-au impus la limită în cursa de 2000 de metri, devansând echipajele Marii Britanii și a Olandei.

Tot duminică, Ionela Cozmiuc a cucerit aurul în proba de simplu vâsle categorie ușoară (LW1x).

România și-a adjudecat 5 medalii de aur și alte 3 de bronz la actuala ediție a competiției.

Citește și: Europenele de natație pentru seniori: David Popovici, în finala de 200 m liber

Foto: Facebook / Federatia Romana De Canotaj