Confidenţialitate

Netflix: Sezonul 2 al serialului “Ragnarok” va fi lansat la sfârșitul lunii mai

Netflix anunță că al doilea sezon din “Ragnarok” se va lansa la nivel global pe 27 mai 2021.

“Ragnarok” este o dramă pe tema maturizării, care construiește și contribuie la un unghi nou și surprinzător asupra mitologiei nordice. Acțiunea celui de-al doilea sezon pornește din locul unde a rămas în primul sezon: ce faci când ești un liceean de 17 ani care tocmai a aflat că se confruntă cu un dușman antic și extrem de puternic, ce ține un oraș întreg, poate chiar o țară întreagă, într-o mână de fier?

Magne trebuie să accepte că acum, când este pregătit pentru luptă, dușmanii lui sunt prea mulți și prea puternici. Mai este cineva care, asemenea lui, să aibă puteri supranaturale? Va putea găsi acești oameni la timp? Și ce se întâmplă când se dovedește că fratele său mai mic, Laurits, este, de asemenea, destul de excepțional, dar că vede lumea foarte diferit de Magne? În cel de-al doilea sezon al Ragnarok, conflictul devine mai dur, răul devine mai concentrat și alegerile și mai disperate. În mijlocul tuturor acestor lucruri, Magne se confruntă cu întrebarea fundamentală: cât de departe ești dispus să mergi pentru a-ți salva familia?

Seria este împărțită în șase părți, în limba norvegiană, și este produsă de SAM Productions, o companie de producție daneză compusă din scenariști.

Adam Price și Emilie Lebech Kaae sunt creatorii și scenariștii serialului, Meta Louise Foldager Sørensen (Antichrist, Melancholia) este producător executiv, Stine Meldgaard Madsen (Pros and Cons, Something’s Rockin’) este producător, iar Mogens Hagedorn este regizor.