Confidenţialitate

Netflix comandă încă două sezoane din serialul „Bridgerton”

Netflix a comandat sezoanele 3 și 4 pentru serialul „Bridgerton”.

Sezonul 2 este în producție și urmărește povestea din seria de romane Lordul Anthony Bridgerton aflat în căutarea iubirii.

„Bridgerton ne-a luat prin surprindere. Echipa creativă condusă de Shonda cunoștea materialul și a adus la viață o drama frumoasă, emoționantă și romantică pentru abonații noștri. Au câteva planuri mari pentru viitor și credem că audiența va continua să iubească acest serial. Plănuim să rămânem în afacerea Bridgerton pentru mult timp de acum înainte”, au spus reprezentanții Netflix.

Bazat pe romanele best-seller ale Juliei Quinn, „Bridgerton” este setat în lumea atrăgătoare, opulentă și competitivă a înaltei societăți din perioada Regency în Londra.

De la sălile de bal strălucitoare din Mayfair, la palatele aristocratice din Park Lane, seria dezvăluie o lume seducătoare, somptuoasă, plină de reguli complicate și lupte dramatice pentru putere, în care nimeni nu este cu adevărat vreodată pe un teren stabil.

În centrul spectacolului se află puternica familie Bridgerton. Alcătuită din opt frați uniți, acest grup amuzant, plin de îndrăzneală și inteligență, trebuie să navigheze piața matrimonială de top în căutarea romantismului, aventurii și iubirii.