Nepotul regelui Mihai s-a logodit și urmează să se căsătorească în vara anului 2018

Nicholas De Roumanie Medforth-Mills, nepotul regelui Mihai, a anunţat că s-a logodit şi urmează să se căsătorească cu Alina-Maria Binder în vara anului 2018.

Cererea în căsătorie a avut loc în luna iulie a acestui an, în timp ce era în vacanță alături de Alina-Maria Binder în Cornwall, Marea Britanie, potrivit unui anunț făcut de nepotul regelui Mihai pe pagina sa de Facebook.

”Alina este o persoană specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţilor noastre. Ne unesc interesele şi pasiunile comune, responsabilităţile pe care înţelegem să ni le asumăm, dar şi modul în care privim întemeierea unei familii. Suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună”, a spus el.

Acesta afirmă în scrisoarea sa publică faptul că a privit cu admirație căsnicia bunicilor săi și că își dorește ca el și Alina să le urmeze exemplul. Aceștia au primit binecuvântarile din partea ambelor familii.

Nicholas Medforth-Mills este fiul principesei Elena a României şi al lui Robin Medforth-Mills. S-a născut pe 1 aprilie 1985, în Meyrin, Elveţia. A primit titlul de principe la împlinirea vârstei de 20 de ani, însă printr-un document semnat la 1 august 2015 şi intrat în vigoare imediat i-au fost retrase titlul şi calificativul şi a fost exclus din linia de succesiune la tronul României.