Nehoiu – judetul Buzau: Scenarii cu amenintari cu moartea si plangeri la politie (AUDIO)

Rivalităţile politice au ajuns în etapa în care protagoniştii se ameninţă reciproc cu moartea după care cer Poliţiei să stabilească cine este vinovat.

Un consilier județean PSD, Doru Muzgoci acuză că zilele trecute a primit telefoane de amenințare cu moartea. Din înregistrarea uneia dintre convorbiri reiese într-adevar că alesul este amenințat, iar interlocutorul susține că a primit bani pentru a acționa.

Polițiștii au fost sesizați, dar în achetă ei iau în calcul și alte elemente, cum ar fi acela că alesul amenințat are el însuși o plângere pentru amenințare cu moartea, depusă de un adversar politic, Claudiu Corcodel. Acesta din urmă este profesor și spune că în urmă cu mai bine de o săptămână, pe când ieșea de la cursuri a fost abordat de consilierul județean Doru Muzgoci, martori fiind zeci de elevi ai liceului din localitate. Consilierul ar fi fost înarmat cu o bâtă și l-ar fi amenințat pe profesor cu moartea.

Aceleași rivalități politice au condus la plângeri penale care i-au adus două procese primarului din orașul Nehoiu, acesta fiind în prezent în arest la domiciliu.