Neamț: Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost omorât în bătaie

O crimă care i-a șocat chiar și pe procurori s-a produs zilele trecute în județul Neamț.
 
Un conflict spontan petrecut la un bar din orașul Roznov s-a terminat cu moartea unui tânăr de 31 de ani.  El a fost atacat cu o bâtă și bătut peste 20 de minute. A reușit să fugă cu o mașină, însă a murit la câțiva kilometri de casă.

Crimă s-a petrecut în noaptea de duminca spre luni, când un tînăr de 31 de ani ( Daniel Muscalu) a mers într-un bar din orașul Roznov, pus pe scandal.

Martorii spun că nu era prima data cînd agresa clentii și venise cu gîndul de a cere o taxa de protecție, el fiind agent de pază la un alt local, din apropiere.

Cînd n-a mai putut suporta limbajul sau injurios, un client al barului a sărit la bătaie și l-a lovit cu o coadă de topor vreme de peste 20 de minute.

În urmă bătăii încasate, atît victimă, cît și un prieten al sau au reușit să fugă cu o mașină.

Au mers, însă, doar cîțiva km , pentru că , din cauza leziunilor suferite,  Dan Muscalu, cel care se află la volan a suferit un stop cardio respirator și ,până la sosirea ambulanței, a decedat.

Întregul conflict a fost suprins de camerele de supraveghere ale localului , iar procurorii care au vizionat imaginile, au rămas și ei șocați de atrocitatea atacului.

 Agresorul , un tînăr de 24 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile. El este acuzat de săvîrșirea infracțiunii de omor și riscă să rămînă după grații pînă la 20 de ani.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS