Confidenţialitate

Neamţ: Doi poliţişti au salvat un şofer blocat într-o maşină cuprinsă de flăcări

Doi poliţişti din Piatra-Neamţ au salvat un şofer dintr-o maşină care a luat foc, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a intrat într-un stâlp.

Conducătorul auto a rămas blocat între fiarele contorsionate.

Aflați în patrulare în zona respectivă, polițiștii au intervenit rapid.

“Din primele cercetări a reieşit că, în timp ce un bărbat, de 34 de ani, din Piatra-Neamţ, conducea un autoturism pe Bulevardul General Nicolae Dăscălescu, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp. Imediat după impact autoturismul a luat foc. (…) Aflat în imediata apropiere, echipajul de poliţie a ajuns în câteva secunde la locul evenimentului, unde un autoturism era în flăcări, conducătorul acestuia fiind blocat în interior. Fără să stea pe gânduri, Lucian Oprea şi Marius Ciubotaru au procedat la extragerea conducătorului auto din habitaclul autoturismului şi cu ajutorul a 4 extinctoare au limitat incendiul, până la sosirea pompierilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Şoferul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările.

FOTO: Arhivă