Confidenţialitate

Neamț: Copil de 2 ani și jumătate, în comă de gradul IV după ce a fost bătut de părinți | AUDIO

Un copil de doi ani și jumătate a ajuns în comă de gradul IV la spital după ce ar fi fost bătut chiar de către părinți. Copilul este din comuna Urecheni, județul Neamț, iar acum se află internat la Spitalul Sfânta Maria din Iași.

Incidentul s-ar fi petrecut pe 31 ianuarie. Agresorii sunt chiar mama copilului, în vârstă de 20 de ani și concubinul acesteia, în vârstă de 17 ani. Se pare că cei doi l-ar fi bătut pe copil, după care, văzând că starea sa se înrăutățește, au sunat la 112.

Copilul a fost transferat mai întâi la Spitalul de Neuroghirurgie din Iași pentru investigații iar acum se află internat la secția ATI a Spitalului Sfânta Maria.

„A fost transferat de la Spitalul de Neurochirurgie un pacient în vârstă de 2 ani, cu multiple contuzii, fracturi mai vechi și mai noi, cu necroză de fese și hematoame cerebrale. Este ventilat mecanic, în stare foarte gravă”, a declarat Alina Bellu, managerul Spitalului Sf. Maria din Iași.

Marți, cei doi părinți agresori au fost arestați preventive pentru 30 de zile pentru vătămare corporală și rele tratamente aplicate minorului.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Silvia Craus

Citește și: Criză de personal în școli, pe fondul îmbolnăvirilor Covid, reclamă sindicatele | AUDIO