Naționala României ar putea fi preluata de selecționerul Albaniei – Gianni De Biasi

Naționala de fotbal a României ar putea fi preluată de actualul selecționer al Albaniei, după plecarea lui Anghel Iordănescu.

Italianul Gianni De Biasi a primit o ofertă din partea FRF, anunță site-ul sportiv “calciomercato”, specializat în transferuri din fotbal. Comform ziariștilor peninsulari, De Biasi ar mai fi primit propuneri de la forurile din Ucraina, Turcia și Anglia, care au rămas și ele fără selecționeri după eliminările de la Euro 2016. Acesta mai are doi ani de contract, însă poate activa o clauză ce îi permite să plece oricând pentru o ofertă mai bună.

Amintim, Albania a învins România cu 1-0, în Grupa A la Campionatul European, dar ambele echipe au ratat apoi calificarea în optimi.

Gianni De Biasi are 60 de ani, pregătește selecționata albaneză din 2011 și a mai antrenat doar formații fără mari pretenții din Italia, că Udinese, FC Torino, Brescia sau Modena, precum și pe Levante în Spania.

Anghel Iordănescu nu și-a mai prelungit contractul cu naționala României, iar președintele FRFRăzvan Burleanu a comunicat că noul selecționer al “tricolorilor” va fi anunțat până la finalul Euro 2016, la 10 iulie.

Marți și miercuri va fi pauză la turneul final din Franța – urmând ca de joi să se joace sferturile de finală. Primul dintre ele va fi Polonia – Portugalia, la Marsilia. Vineri, Țara Galilor înfruntă Belgia la Lille, sâmbătă Germania se luptă cu Italia la Bordeaux, iar duminică Franța se va bate cu marea revelație Islanda pe “Stade de France”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS