Confidenţialitate

Natalia Gordienko aduce “Sugar”, piesa Moldovei la Eurovision 2021, în Clubul de Seară | VIDEO

La Eurovision 2021, Moldova va fi reprezentată de Natalia Gordienko cu piesa „SUGAR”, creată de o echipă internațională de compozitori.

Printre aceștia se numără Philip Kirkorov și Dimitris Kontopoulos, responsabili de muzică, precum și compozitoarea, producătoarea și deținătoarea premiului Grammy, Sharon Vaughn, care a adaptat în limba engleză versurile scrise de Mihail Gutseriev.

În Clubul de Seară, Natalia Gordienko a vorbit despre piesa “Sugar” și pregătirile pentru Eurovision Song Contest 2021, dar și despre planul de rezervă pe care îl pregătește chiar în această săptămână, în cazul în care un membru al echipei sale se îmbolnăvește de COVID-19 sau nu va mai fi permisă deplasarea la Rotterdam.

Natalia Gordienko
a comentat și piesa cu care Roxen merge la Eurovision 2021, dar a venit și cu un mesaj pentru români: voi ne votați pe noi, noi vă votăm pe voi.

Cea de-a 65-a ediţie a Eurovision Song Contest se va desfășura la Rotterdam, după ce cântăreţul olandez Duncan Laurence a câştigat ediţia din 2019, cu melodia “Arcade”.

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc  sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai.