Confidenţialitate

Natalia Gavrilița: Peste 700 de mii de tineri din Republica Moldova vor beneficia de vouchere culturale și granturi pentru business-uri | AUDIO

În anul declarat al tinerilor de către Uniunea Europeană, Republica Moldova acordă vouchere culturale elevilor și studenților. 10 milioane de lei modovenești vor fi disponibile pentru intrarea, gratuit, a tinerilor la teatru și alte spectacole.

Prim-ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, a explicat că cei peste 700 de mii de tineri de peste Prut vor avea acces și la finanțări dedicate lor.

Studenții, tinerii să meargă la teatru la muzee și costurile biletelor să fie acoperite de stat. Avem granturi în cadrul Organizației de Dezvoltare a Întreprinderilor Mici și Mijlocii pentru tineri. Avem în cadrul Oficiului pentru Gestionarea Asistenței Externe a Ministerului de Finanțe și linie de creditare la condiții foarte avantajoase pentru tineri ca să-și dezvolte afaceri”, a spus Natalia Gavrilița miercuri.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sursa foto: Unsplash / Josh Appel

Citește și: Sondaj: Peste 50% dintre angajați se așteaptă să primească o primă de Paște. Pentru 1 din 5, suma este esențială pentru cumpărături