Confidenţialitate

Nalani lansează ”Târziu”, în direct în Clubul de Seară

Deși are doar 19 ani, deja a reușit să impresioneze lumea cu vocea ei cântând un cover viralizat rapid. Nalani lansează acum noul single ce îi poartă amprenta artistică – ”Târziu”, în direct în cel mai mare club din România, Clubul de Seară, deschis pe frecvențele Europa FM.

Invitată de Toader Păun în Clubul de Seară, Nalani, Alexandra Dinu pe numele său real, spune povestea din spatele piesei ”Târziu”.

”<<Târziu>> este o piesă foarte dragă mie în care am reușit să îmi transpun gândurile și sentimentele pe care nu am putut să le spun cu voce tare. Piesa e scrisă într-o sesiune cu Viky Red și Florian Rus cărora le-am explicat conceptul și care m-au înțeles din prima. Sunt foarte fericită cu ce a ieșit și sper să placă și publicului la fel de mult”, spune Nalani.

Nalani a început să cânte folosindu-și vocea încă de la 11 ani, muzica fiind una dintre pasiunile cele mai mari ale artistei, alături de psihologie. În Clubul de Seară, Nalani a povestit că prima dată s-a atașat de muzică prin intermediul unui pian, când avea doar 7 ani.

Pe tot parcursul evoluției sale, Nalani a avut susținere din partea familiei, mama și sora artistei fiind cei mai mari critici și fani. Nalani și-a făcut debutul odată cu lansarea piesei ”Toxic”, un rework al celebrului hit fredonat și iubit în mai multe colțuri ale lumii.

Videoclipul piesei Nalani – Târziu