Confidenţialitate

Musicalul ”PARCUL DE DISTRACȚII” revine cu o serie de trei reprezentații până la sfârșitul anului

Din 27 octombrie, micii artiști ai Teatrului Muzical de Copii București revin pe scena Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, cu trei reprezentații ale musicalului „PARCUL DE DISTRACȚII”.

Premiera musicalului „PARCUL DE DISTRACȚII” a constituit lansarea Teatrului Muzical de Copii București pe scenă profesionistă și a fost primită cu entuziasm de către publicul din București.

Spectatori, invitați speciali și presa au animat sala Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, la cele doua reprezentații ale spectacolului din luna septembrie. Sălile pline au vibrat alaturi de eroii noștri, au trăit emoțiile și magia unei povești fantastice despre curajul de a păși pe drumul vieții.

După un scenariu de Gabi Șarga și Cătălin Rotaru, pe muzica lui Andrei Tudor și versurile Andreei Andrei, ”PARCUL DE DISTRACȚII” prinde din nou viață, în interpretarea celor 28 de copii actori ai Teatrului Muzical de Copii București și a actorilor profesioniști: Anca Țurcașiu, Daniel Burcea, Maria Baciu, în regia Danei Rotaru, cu participarea Corului – condus de dirijorul Aurel Muraru – și Orchestrei Teatrului de Operetă și Musical ”Ion Dacian” – condusă de dirijorul Constantin Grigore.

Musicalul „PARCUL DE DISTRACȚII” este un spectacol rezultat în urma parteneriatului cultural dintre Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” București (manager Bianca Ionescu-Ballo) și Asociația Culturală Sipetul Artei – Teatrul Muzical de Copii București, un demers de promovare a artelor spectacolului de teatru muzical către copii și tineri.

Următoarele reprezentații vor avea loc duminică 27 octombrie, sâmbătă 16 noiembrie și duminică 08 decembrie, începând cu ora 19.00.

Biletele sunt disponibile pe  www.stratickets.ro și www.ticketstore.ro.