Confidenţialitate

Mulțumim, Carmen Uscatu, Oana Gheorghiu și Bianca Voinescu!

Carmen Uscatu împreună cu Oana Gheorghiu și Bianca Voinescu  au reușit să adune din donații 3.000.000 de euro, pe care i-au investit construind primul centru de excelență în tratarea cancerului la copii la clinica Louis Ţurcanu din Timişoara, în înființarea centrului de transplant medular copii de la Institutul Clinic Fundeni din București, în modernizarea și mărirea cu 4 camere sterile a compartimentului de transplant medular adulți de la Institutul Clinic Fundeni din Bucureștiși în construirea și dotarea a 5 camere sterile în cadrul secției de hematologie a Spitalului Universitar de Urgență din București.

Din 2012, au fondat Asociația DĂRUIEȘTE VIAȚĂ cu scopul de a continua, într-un mod profesional, misiunea începuta în regim de voluntariat, dedicându-se cu precădere identificării de soluții care să crească șansele la viață ale bolnavilor de cancer din România.

De 15 ani, Gala Societăţii Civile, cel mai mare eveniment dedicat binelui comun, recunoaşte faptele oamenilor de milioane. Anul aceasta, la Europa FM ne alăturăm  Galei Societăţii Civile pentru a  mulțumi unor oameni care au făcut fapte demne de recunoștința noastră.

Carmen Uscatu, Oana Gheorghiu și Bianca Voinescu, mulțumim pentru că aţi modernizat laboratoarele ce descoperă la nivel molecular leucemiile acute şi cronice!