MTV Europe Music Awards 2016: Andra a câștigat trofeul la categoria ”cel mai bun interpret român”

Cântăreața Andra a primit trofeul pentru cel mai bun interpret român la premiile MTV Europe Music 2016, acordat în cadrul ceremoniei care a avut loc duminică seară, la Rotterdam, în Olanda. 

“Iubesc muzica de cand ma stiu si, cand eram mica, sa fiu artist era sinonim cu a fi pe MTV. Singurul post muzical pe care il stiam atunci.

Astazi, cand am aflat ca am primit premiul MTV BEST ROMANIAN ACT (Cel mai bun artist roman), am simtit din nou ca traiesc un vis.

Va multumesc pentru voturi, aprecierea voastra ma ridica in al noualea cer.

Va sunt recunoscatoare pentru fiecare zambet, click, vot si de fiecare data cand aud aplauze. Va iubesc!”, a scris Andra pe pagina sa de Facebook.

Trofeele decernate de organizatori au fost colorate în acest an în purpuriu, în memoria cântăreţului american Prince, decedat în luna aprilie.

Justin Bieber şi Lady Gaga au fost marii câştigători ai galei.

Cântăreţul canadian Justin Bieber, care primise cinci nominalizări, a câştigat cele mai multe trofee duminică seară, impunându-se la trei categorii de premii – ”cei mai mulţi fani”, ”cel mai bun artist canadian” şi ”cel mai bun cântec”- ”Sorry”.

Lady Gaga, care se află în prezent în Japonia, în cadrul turneului ei mondial, s-a impus la categoriile ”cea mai bună cântăreaţă” şi ”cel mai bun look”.