Monica, Vlad şi George au mai dat un Samsung Smart TV în Deşteptarea

În fiecare zi, de luni până vineri, ascultătorii Europa FM pot câştiga în Deşteptarea un televizor de ultimă generaţie, un Samsung Smart TV.

În fiecare dimineaţă, de luni până vineri, puteţi câştiga un televizor Samsung SMART TV dacă ascultaţi Deşteptarea şi reuşiţi să îi convingeţi pe Monica, Vlad şi George că vă doriţi unul.

Este ceea ce a făcut şi Butoi Denisa Laura care a venit vineri la sediul Europa FM pentru a-şi ridica SMART TV-ul câştigat în emisiunea Deşteptarea, la Europa FM.

De luni, provocarea revine pe aceeaşi frecvenţă cu tine, între 7-10.

Europa FM te premiază cu un Samsung SMART TV pe zi

Cu procesorul Dual Core navighezi mai repede pe Internet sau te uiţi la filmele preferate. Pentru că acum ai mii de filme la îndemână, în orice moment îţi doreşti, de la cele mai noi seriale româneşti pâna la filme clasice nemuritoare(sau dragi)!

Şi ca să rămâi în contact cu cei apropiaţi, iniţiezi şi primeşti apeluri video prin Skype direct pe ecranul televizorului tău. Într-un cuvânt e un super SMART TV!

La semnalul de concurs, sună la 0372.069.599, număr cu tarif normal, spune de ce îţi doreşti un Samsung SMART TV şi poate fi al tău. Cea mai interesantă argumentaţie va fi premiată de Monica, Vlad şi George, în direct la Europa FM.