Monica, Vlad şi George au dat în Deşteptarea cel mai performant televizor al zilelor noastre: Samsung Smart TV Ultra HD Curbat

Luni, în Deşteptarea, matinalii Europa FM au găsit marele câştigător al concursului Deşteptarea TV, după ce timp de o lună de zile au dat în fiecare emisiune câte un Samsung Smart TV cu diagonala de 101 cm.

Cosmin Calotă, din Bucureşti, a câsşigat, luni, în emisiunea #Desteptarea cel mai performant televizor al zilelor noastre: Samsung Smart TV Ultra HD Curbat, cu o diagonală de 165 de centimetri.

Timp de o lună de zile, Monica, Vlad şi George au dat în fiecare emisiune câte un Samsung Smart TV cu diagonala de 101 cm, pentru ca la finalul concursului să răsplătească un ascultător fidel de Europa FM cu impresionantul Samsung Smart TV Ultra HD Curbat.

Câştigătorul este aşteptat în zilele următoare să intre în posesia premiilor, urmând să găsiţi pe europafm.ro reacţiile sale în momentul în care descoperă premiul câştigat în Deşteptarea.

Noua gamă Samsung Curved UHD le oferă utilizatorilor o experiență de vizionare mult mai intensă, datorită câmpului de vizualizare lărgit și adâncimii imaginii. Curbura televizorului mărește dimensiunile câmpului de vizionare printr-un efect de panoramare, iar distanța este egală de la oricare punct al acestuia către ochi, ceea ce duce la minimalizarea distorsiunilor de la marginea ecranului.

În urma unei cercetări realizate de Samsung la nivel global cu scopul de a le oferi utilizatorilor cea mai captivantă și plăcută experiență TV, s-a observat că experiența utilizatorului este mult îmbunătățită la o distanță de 3 – 4 m. Astfel, Samsung a dezvoltat o curbură optimă de 4,200 R, capabilă să redea cea mai bună calitate a imaginii la această distanță. În același timp, forma ecranului respectă anatomia ochiului, ceea ce aduce un plus de confort.

În plus, ecranele curbate oferă un contrast mai bun, deci imagini mai clare. Auto Depth Enhancer este algoritmul care ajustează automat contrastul pentru o profunzime mai ridicată a imaginii oferind în același timp un efect 3D fără ochelari. Totodată tehnologia PurColor intensifică culoarea redată de televizoarele UHD cu ecran curbat.

Funcțiile Smart au fost actualizate pentru a îmbunătăți și mai mult experiența oferită utilizatorilor. Astfel, funcția Multi link aduce posibilitatea de multitasking pe televizor, permițându-le utilizatorilor să împartă ecranul în două zone pentru a putea urmari un canal TV si a naviga pe internet sau în aplicații, în același timp.

Surprizele continuă în emisiunea Deşteptarea de la Europa FM!