Monica Bîrlădeanu vine în Clubul de Weekend

Vineri, de la ora 19:00, Monica Bîrlădeanu este în Clubul de Weekend alături de Toader Păun. Înainte de a decola spre SUA pentru noi proiecte, actrița intră în cel mai prietenos club, pe frecvențele Europa FM și video pe europafm.ro.

Din 15 martie, Monica Bîrlădeanu va putea fi văzută pe marile ecrane din România într-o nouă comedie regizată de Iura Luncaşu. Povestea comediei ”Faci sau taci” aduce în prim plan reţelele de traficanţi de carne vie, care de această dată au căpătat proporţii îngrijorătoare. O grupare atipică, fără denumire, fără identitate, activează în România şi servisează ţările vecine. Până aici, nu e nimic amuzant. Dar atunci când câţiva funcţionari români primesc vizita oficialilor din Spania şi trebuie să pună la cale o misiune specială, iar spaniola lor constă în Hola, mamacita, Shakira, Pique, lucrurile se complică.

Despre provocările realizării unei comedii, dar și despre cum și-a construit Monica Bîrlădeanu o carieră în România, dar și în afară, sub pseudonimul Monica Dean, povestim în Clubul de Weekend, vineri seara, la Europa FM.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.


Cum a fost în Clubul de Weekend alături de Monica Bîrlădeanu

Cel mai încăpător ”club” din România

Clubul de Weekend cu Toader Păun, emisiunea în care se adună prietenii vineri seara pe frecvențele Europa FM, este programul radio preferat al românilor cu vârsta de peste 30 de ani.

De la 19:00 la 21:00, vineri seara, peste 300.000 de români își dau întâlnire pe frecvențele Europa FM, transformând Clubul de Weekend în programul preferat la nivel național, din rândul stațiilor private de radio, de către românii cu vârsta de peste 30 de ani.

De altfel,  Europa FM este radioul preferat al românilor cu vârsta de peste 30 de ani, potrivit Studiului de Audiență Radio, efectuat în perioada 27 august – 16 decembrie 2018, de institutele de cercetare IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi Mercury Research.





Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS