Confidenţialitate

Monica Anghel: ‘Va fi un spectacol extraordinar la Cerbul de Aur’

Fiecare concurent a avut la dispoziţie câte zece minute pentru a-şi repeta repertoriul şi pentru a se acomoda cu scena, sunetul şi luminile, la fel cum va fi şi în seara de concurs.

Lucrările pentru montarea scenei au început din 15 august, iar sâmbătă seară au fost făcute ultimele retuşuri.

Monica Anghel se află deja la Braşov, urmând să susţină un recital în deschiderea evenimentului. Artista a declarat în această dimineaţa la Europa FM în Deşteptarea că festivalul va avea parte de o festivitate de deschidere grandioasă şi ca pe scenă se va reuni elita muzicii româneşti.

 

Vă reamintim că Monica Anghel a câştigat Cerbul de Aur. Mai multe informaţii legate de acest eveniment puteţi afla din dosarul special dedicat ‘Cerbului de Aur’.

Pe scena Festivalului International ‘ Cerbul de Aur’ 2008, ce va avea loc între 3 şi 8 septembrie în Piaţa Sfatului din Braşov, se vor afla 25 de concurenti din strainatate si cinci din România: Tony Poptămaş & Desperado feat. Alexandra Ungureanu, Răzvan Krivach, Dragoş Chircu,trupa Provincialii şi Annamari Dancs.

Printre artiştii români care au cofirmat că vor susţine recitaluri la ‘Cerbul de Aur’ se numără: Iris, Direcţia 5, Angela Similea, Aura Urziceanu, Doru Tufiş, Paula Seling, Gabriel Cotabiţă, Nicola, Laurenţiu Cazan, Monica Anghel, Luminiţa Anghel, Mircea Baniciu, Marcel Pavel şi Nico.

 

Ruslana va canta şi ea in cadrul editiei din acest an a festivalului. Cantareata ucraineana va sustine un recital in cea de-a treia zi a festivalului, pe 5 septembrie.

 

Anul acesta evenimentul se află la 16-a ediţie şi aniversează 40 de ani de la debutul său. Pentru a marca acest moment, organizatorii au invitat trupa britanică Simply Red pentru a susţine un recital de excepţie pe scena din Piaţa Sfatului.

Biletele pentru serile de concurs ale Festivalului ‘ Cerbul de Aur’ 2008 au preturi de 70, 50 respectiv 30 de lei. Pentru cele doua seri de folclor costul unui bilet va fi de 40 de lei, în prima seară, si 20 de lei în a doua seară.

Numarul de tichete puse in vanzare anul acesta, peste 4.000 este mai mic decat in anii trecuti când erau puse în vânzare peste 6.000 de bilete.