Confidenţialitate

Mona Nicolici se alătură echipei Europa FM

“Ne auzim curând!” Așa s-a încheiat mesajul Monei Nicolici, în postarea prin care a anunțat că își încheie activitatea în cadrul Țării lui Andrei, locul în care a coordonat activitatea acțiunilor de sustenabilitate ale OMV Petrom. 14 ani a luptat alături de echipa sa pentru a schimba mentalități, pentru a arăta că #SePoate, se poate ca fiecare dintre noi să dea dovadă de responsabilitate față de cei din jur.

Cu mândrie anunțăm că Mona Nicolici se va auzi la Europa FM, unde va realiza, în fiecare vineri, emisiunea “Piața Victoriei”. Mona va aduce în fața microfonului voci care schimbă lumea în care trăim, oameni care își găsesc în fiecare zi timp pentru proiecte din domeniul sănătății, educației sau protecției mediului. Vom lupta împreună cu ascultătorii noștri pentru a întinde o mână de ajutor acolo unde e nevoie.

Când ne susținem unii pe alții, suntem mai puternici. Când vocile noastre se unesc, putem duce mai ușor mesajele mai departe. Nu doar virușii se răspândesc ușor, ci și omenia!

La Europa FM, Mona Nicolici le va prezenta ascultătorilor noștri inițiative și oameni care se gândesc la mâine, nu doar la azi, la împreună, nu doar la eu.

Mona Nicolici: “Hei hei, Țara lui Andrei – multe dimineți au început cu acest îndemn la acțiune. Îl păstrez cu mine și vă invit să-l spuneți în gând, când simțiți că nu se poate. Mulțumesc Europa FM pentru invitație. Dacă mi-am imaginat zeci de scenarii despre cum o să fie revenirea mea în lumea media, sunt sigură că revenirea în timpuri de pandemie nu a fost unul dintre ele.

Dar oricine poate să schimbe lumea când lucrurile merg bine, nu? Vă invit să veniți alături de mine în Piața Victoriei să discutăm despre cum rămânem puternici, fiecare dintre noi și toți împreună. Cum acționăm acum pentru mâine. Pentru noi și pentru ceilalți.

Vă lansez o provocare, până când ne auzim – dacă ar fi să scrieți știrea care începe așa: România și-a revenit surprinzător de bine din pandemia Coronavirus și secretul a stat în…. care ar fi continuarea? Să ne auzim cu bine!”

Noi credem că radioul e magic, iar în aceste zile simțim că avem o datorie morală față de ascultătorii noștri să le fim aproape, să le dăm speranța că va fi bine, să îi informăm corect și să le arătăm că lucruri bune se întâmplă, totuși în jurul nostru.

Oameni care pun mână de la mână pentru a ajuta medicii în efortul imens pe care îl fac zilele acestea pentru a vindeca pacienții afectați de coronavirus, oameni care ajută bătrâni să își facă cumpărăturile, pentru a-i proteja astfel de pericolul infectării, oameni care se oferă să citească povești, online, pentru a-i ține pe copii liniștiți pentru câteva clipe, astfel încât părinții să poată lucra de acasă. Nu-i așa că toată teama legată de zilele ce vin se mai duce atunci când știi că în jurul tău se creează o adevărată rețea de bine?

Îi urăm Monei Nicolici bun venit în echipa Europa FM! Haideți să ne unim vocile, pentru a schimba lumea în care trăim! Pentru că se poate!