Momente de neuitat cu Loredana la Europa FM Live pe Plajă – VIDEO

Loredana, o prezenţă obişnuită la Europa FM Live pe Plajă, vine şi în acest an pe plaja dintre Venus şi Saturn, sâmbătă, 29 iulie, alături de Antonia, Alina Eremia, Carla’s Dreams, Jean Gavril, Mihail, Smiley şi Vama.

„A devenit deja un obicei ca la sfârşitul lui iulie – începutul lui august, să fiu acolo cu voi şi cu toţi fanii Europa FM”, a mărturisit Loredana.

De-a lungul anilor, artista a oferit momente de neuitat atât celor care au venit să o vadă la malul mării, cât şi celor care au urmărit concertul de la distanţă, pe www.europafm.ro.

Anul trecut, artista a realizat un spectacol memorabil, până târziu în noapte, pentru cei peste 200.000 de oameni care s-au strâns să o vadă atât pe ea, cât şi pe ceilalţi peste 20 de cântăreţi celebri.

„La Europa FM Live pe Plajă a fost copleşitor. E de nedescris senzaţia în care marea, publicul şi toată acea energie se revarsă asupra ta ca un torent.

Este minunat şi sunt extrem de norocoasă şi binecuvântată să pot să cânt în acest mare concert şi anul acesta”, a mărturisit Loredana.

Pe 27, 28 și 29 iulie ne revedem pentru un spectacol de neuitat atât pentru cei prezenţi pe plaja dintre Venus şi Saturn, cât şi pentru cei care vor urmări show-ul de la distanţă, pe www.europafm.ro.

Europa FM Live pe Plajă se întinde şi în acest an pe durata a trei zile:

Joi, 27 iulie, va fi Rock Night, iar pe scenă vor urca Alternosfera, The Kryptonite Sparks, Les Elephants Bizarres, Grimus şi Viţa de Vie.

Vineri, 28 iulie, ne întâlnim cu Andra, Bere Gratis, Delia, Fly Project, Irina Rimes, The Motans, Sore, Vunk şi Voltaj.

Sâmbătă, 29 iulie, vor face spectacol Antonia, Alina Eremia, Carla’s Dreams, Jean Gavril, Loredana, Mihail, Smiley şi Vama.

Intrarea pentru toate cele trei seri, 27, 28 și 29 iulie, este liberă, fără limită de vârstă.

Loredana dansează alături de Tesora, o fetiţă care a venit special de la New York pentru a participa la concert

Loredana, „Te iubesc”, Europa FM Live pe Plajă

Loredana încinge hora la Europa FM Live pe Plajă