Confidenţialitate

Moise Guran: ”Mă tem că în curând nu va mai conta dacă cetățenilor României nu le mai convine sau le convine cu Liviu Dragnea” – AUDIO

”Ceea ce mă îngijorează (…) este democrația în România.

Acest grup organizat, infracțional, în funcție cu un naș veritabil, ne amenință democrația. Mă tem că în curând nu va mai conta dacă cetățenilor României nu le mai convine sau le convine cu Liviu Dragnea”, a concluzionat jurnalistul Moise Guran după ce a urmărit declarațiile făcute de liderul PSD la finalul CExN de vineri.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD s-a reunit vineri în şedinţă, la Palatul Parlamentului, pentru a discuta pe marginea scrisorii în care se cerea demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor.

La finalul întâlnirii, Liviu Dragnea a anunțat că doar opt colegi au votat împotriva sa în Comitetul Executiv Naţional al PSD, în timp ce 55 l-au susţinut.

“Au existat 64 de colegi cu drept de vot, 55 de colegi au votat pentru susţinerea continuării mandatului de către mine, opt voturi au fost împotrivă şi o abţinere – a domnului Gabriel Petrea.

Daniel Florea a solicitat punerea la vot privind excluderea din PSD a doamnei Gabriela Firea şi mi-am impus atributul de preşedinte cu speranţa spusă în timpul dezbaterilor că după această întâlnire toată lumea va înţelege că e bine să ne ocupăm de ceea ce am promis. Cu speranţa că nu vor mai ieşi membri de partid să critice membri de partid sau de guvern. Poate e ultimul gest pe care l-am făcut. Sper că există destulă înţelepciune şi lucrurile să intre în normal”, a declarat Liviu Dragnea a finalul şedinţei CExN al PSD.