Moise Guran: „Fără forţa opiniilor, nimic nu se poate schimba în societate” – VIDEO

Cel mai aşteptat eveniment muzical al verii de la malul Mării Negre Europa FM Live pe Plajă 2017 a început joi, 27 iulie, şi s-a încheiat sâmbătă, 29 iulie, aducând laolaltă peste o sută de mii de oameni şi 17 dintre cei mai în vogă artişti români ai momentului.

Joi, 27 iulie, a fost o seară dedicată muzicii rock. Zeci de mii de tineri au trăit o seară de vis împreună cu Alternosfera, Vița de Vie, Grimus, Les Elephants Bizarres și The Kryptonite Sparks.

Sâmbătă a fost o zi maraton, cu cea mai buna muzică live pe plaja Europa FM. I-am avut alături pe cei mai în vogă artiști ai momentului: Smiley, Loredana, Carla’s Dreams, Voltaj, Vama, Nicoleta Nucă, The Motans, Bere Gratis, Mihail, Jean Gavril, Antonia și Alina Eremia.

În faţa publicului, pe scena Europa FM Live pe Plajă a urcat şi Moise Guran, realizatorul emisiunii România în Direct, emisiune care se aude în fiecare zi, de luni până joi, de la 13:15.

Întreaga țară se adună pe frecvențele Europa FM pentru cea mai ascultată emisiune în care românii se pot face auziți. Moise Guran aduce în direct temele zilei, filtrând informațiile prin dezbateri cu ascultătorii astfel încât să ajungă împreună la Adevăr.

„Am venit în această seară pe scenă să vă mulţumesc. Este foarte important să vă exprimaţi opina, să aveţi o opinie, să ştiţi, să fiţi informaţi.

Fără forţa opiniilor, nimic nu se poate schimba în societate. E important să fiţi informaţi, să fiţi treji, să aprindeţi, din când în când, luminiţele”, a spus Moise Guran la Europa FM Live pe Plajă.

Foto: Miricus Aecrim