Confidenţialitate

Moise Guran, după dezbaterea finală a candidaților la alegerile prezidențiale: ”Am avut sentimentul că și candidaților le-a plăcut să vorbească între ei”

Europa FM a organizat, joi seara, ultima dezbatere electorală înainte de startul alegerilor prezidențiale. Aceasta a fost și singura întâlnire între candidați, care s-au evitat în confruntări directe. Europa FM a adresat, în ultimă instanță, invitația în mod public, ”având în vedere absența cvasitotală a dezbaterilor electorale între candidații la Președinția României, înaintea primului tur de scrutin din 10 noiembrie 2019”.

La scurt timp după încheierea dezbaterii în direct la Europa FM și transmisă video live online, preluată inclusiv de mai multe posturi de televiziune, în special stații locale sau regionale, Moise Guran a comentat pe contul său de Facebook modul în care au decurs discuțiile și cum s-a prezentat cei trei candidați care au ales să participe la dezbatere

”Mie mi-a plăcut foarte mult dezbaterea și am avut sentimentul că și candidaților le-a plăcut să vorbească între ei. S-a dovedit, zic eu, că nu e nevoie de circ pentru a crea interes și pasiune, dar și că dintr-o campanie prezidențială nu au de ce să lipsească temele grele.
Nu știu cine a câștigat dezbaterea, dar e clar cine a pierdut-o: Klaus, Viorica, Mircea… pentru voi (și inteligenții care vă sfătuiesc) am încercuit în poză – nu e o surpriză că nu înțelegeți democrația, dar sunteți incapabili să înțelegeți noile generații și modul în care se mobilizează energiile acestora.”, a comentat Moise Guran, făcând trimitere la numărul record de urmăritori în direct, doar pe Facebook, ai transmisiunii video de pe pagina de Facebook Radio Europa FM (peste 720.000 de vizualizări).

Transmisiunea video a dezbaterii a intrat direct în topul trending YouTube, iar site-ul europafm.ro și-a consolidat poziția de site-ul radio numărul 1 în România printr-un nou record de vizitatori unici, peste 130.000, doar în ultimele 24 de ore, potrivit datelor SATI.

FOTO: Marius Mantea