Moise Guran a ajutat trupa Carla’s Dreams să devină cunoscută în România – VIDEO

După ce a lansat “P.O.H.U.I.”, una dintre piesele de început ale trupei Carla’s Dreams, Moise Guran a luat piesa şi a difuzat-o în emisiunea pe care o realizează la Europa FM, “România în Direct”, făcând-o cunoscută în toată ţara.

“Domnule Guran, sunteţi în lista noastră de români preferaţi. Simţeam că este un link între noi. Noi ascultăm emisiunea şi încercăm să învăţăm din calmul şi documentarea lui”, a spus Sergiu de la Carla’s Dreams.

Marţi seară, trupa Carla’s Dreams a deschis un nou sezon Live în Garajul Europa FM, într-un nou amplasament, cu mai multe surprize pentru participanți.

Cele mai iubite piese semnate Carla’s Dreams au fost ascultate într-un concert 100% live de zeci de spectatori prezenţi în Garaj, dar şi pe pagina de Facebook Radio Europa FM şi pe www.europafm.ro.

Piesa “P.O.H.U.I.” a fost lansată în 2012, în colaborare cu INNA, şi este inclusă pe primul album scos de Carla’s Dreams pe piaţa din România “NGOC”.

Albumul “NGOC” conţine piese în colaborare cu cele mai mari artiste ale României: “P.O.H.U.I.” feat. INNA, “Lumea ta” feat. Loredana Groza, “Cum ne noi” feat. Delia, “Sună-mă” feat. Antonia. De asemenea, fanii pot găsi pe album “Te rog”, “Sub pielea mea”, “Aripile”, “Dragostea din plic”, precum şi alte piese cunoscute publicului din România.