Confidenţialitate

Moartea lui Leonard Cohen a șocat internetul

Vestea morții lui Leonard Cohen a făcut înconjurul internetului în doar câteva ore. Cântăreți, scriitori și politicieni au publicat mesaje la adresa muzicianului poet, de la premierul canadian Justin Thrudeau, până la romanciera J. K. Rowling.

Leonard Cohen a încetat din viață aseară la vârsta de 82 de ani.

 

Săptămâna asta nu putea fi mai rea. Îți mulțumim, Leonard Cohen, pentru totul. Odihnească-se în pace!” – a scris cântăreața Lilly Allen pe Twitter. Un mesaj a venit și din partea premierului canadian Justin Thrudeau.

 

“Leonard Cohen este la fel de relevant azi precum era în anii 60. În numele tuturor canadienilor, dorim să ne exprimăm sincerele noastre condoleanțe către familia, prietenii, colegii și multitudinea de fani ai lui Leonard Cohen. Îți vom duce dorul.” a scris premierul Justin Thrudeau

Actorul Russel Crowe a scris pe Twitter: “Dragă Leonard Cohen, îți mulțumesc pentru nopțile liniștite, momentele de reflecție, perspectiva oferită, zâmbetele ambigue și pentru adevăr”.

 

Și romanciera britanică J.K.Rowling a citat două versuri din melodia “Anthem” a lui Cohen.

Cohen a suferit de reprize de depresie de-a lungul vieții sale și uneori a încercat să le suprime în consum de alcool și droguri.  Cu totul, Leonard Cohen a publicat peste 12 romane și cărți de poezie și a înregistrat peste 20 de albume.