Mitsubishi marchează un nou început prin lansarea modelului SUV Coupé compact Eclipse Cross (P)

Eclipse Cross SUV Coupé compact este primul model din noua generație de vehicule Mitsubishi Motors și totodată primul de acest tip din gama producătorului japonez. Eclipse Cross redefinește marca Mitsubishi oferind clienților un design actual și sportiv, la un standard de calitate superioară, cu o dinamică excelentă la condus și dotări de ultimă generație.

Modelul este complet nou, fiind caracterizat de linii fluide, sculpturale, care subliniază senzația de dinamism specifică unui SUV Coupé. În plus, acesta este disponibil și în noua nuanță Red Diamond, cu o intensitate sporită și luminozitate superioară, care îl face remarcat în orice context.

Bordul mașinii are o arhitectură cu totul diferită față de orice alt model Mitsubishi anterior. Organizarea acestuia este definită de un ax orizontal care separă funcțiile de “informare” de cele de “operare”, interiorul vehiculului fiind unul modern, sportiv și spațios.

Elementelor interioare de calitate superioară li se adaugă dotări care permit o conectivitate ridicată, precum Head-up display, Touch Pad Controller și ecranul multimedia central cu Smartphone Link Display.

Pentru manevrabilitate sporită și siguranță superioară la condus, Mitsubishi Eclipse Cross este dotat cu funcții speciale precum controlul adaptiv al vitezei de croazieră, avertizare de unghi mort la depășire sau atenționarea de părăsire a benzii. La acestea se adaugă sistemul de tracțiune integrală “Super All Wheel Control”, patentat de producătorul nipon pentru modelele participante la Raliul Dakar.

Mitsubishi Eclipse Cross este partenerul ideal de drum și în plus este disponibil pentru test drive începând cu săptămâna 18-22 decembrie la toți dealerii autorizați ai mărcii din București și țară.

Detalii suplimentare pe mitsubishi-motors.ro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS