Miţă: Mă uitam cu suprindere că la TIR la 10 metri a luat aurul un ochelarist

Toate privirile sunt aţintite, zilele acestea, la Jocurile Olimpice de la Londra. Excepţie nu face nici Miţă (Mihai Georgescu) de la Bere Gratis, care a urmărit îndeaproape evoluţiile sportivilor români.

Solistul trupei Bere Gratis a mărturisit, joi, în emisiunea lui George Zafiu de la Europa FM, că este un pic dezamăgit de prestaţia tricolorilor dar şi de arbitraje: ‘Mi s-a părut o competiţie în care abritrajele au fost foarte neclare, sportivii români au ajuns foarte obosiţi, nu ştiu de ce. Cred că asta şi-a spus cuvântul şi asupra numărului de medalii. Ne-am aşteptat la mai multe’.

Pentru vedeta de la Bere Gratis a fost însă o surpriză câştigătorul de la proba de tir la 10 metri, Alin Moldoveanu. El i-a mărturisit lui George Zafiu: ‘Ceea ce mi s-a părut foarte interesant este că am luat aur la tir de la 10 metri. Mă uitam cu surprindere şi constatam cu zâmbetul pe buze că cel care a luat aurul olimpic este ochelarist – Alin Moldoveanu. Şi antrenorul este la fel, un om care poartă ochelari. Dacă n-avea ochelari, cred că lua şi aurul şi argintul şi bronzul‘, a spus Miţă.

Cât priveşte vacanţa, Miţă spune că până acum n-a avut timp să plece nicăieri. Bere Gratis pregăteşte intens concertul din 19 noiembrie de la Teatrul Naţional din Bucureşti, aşa că planurile de relaxare le-a amânat pentru finalul verii.

Miţă promite o mega-producţie la Concertul din noiembrie şi spune că biletele vor avea preţuri decente: ‘vor costa un pic mai mult decât cele de la film’, a spus vedeta.

Presiunea este mai mare pentru artiştii care ţin concerte în Bucureşti – a explicat Miţă: ‘Se concurează cu artiştii din străinătate. Nu putem intra în comparaţie cu Madonna, Lady Gaga sau cu Iron Maiden dar lumea are pretenţii. De aceea, ne străduim să oferim producţii cât mai interesante şi mai valoroase.

Europa FM este partener la Concertul Bere Gratis din 19 noiembrie, de la Teatrul Naţional din Bucureşti.