Mirela Retegan vine în Clubul de Seară pentru a vorbi despre proiectul ”Adoptă o mamă!” – VIDEO

Seară specială, azi, pe frecvențele Europa FM și video live pe pagina de Facebook Radio Europa FM. De la ora 19, alături de Toader Păun vine în cel mai mare club din România, Clubul de Seară, realizatoarea emisiunii Antrenorul Părinților și creatoarea fenomenului Gașca Zurli – Mirela Retegan.

Pentru al cincilea an consecutiv, Mirela Retegan organizează campania ”Adoptă o mamă”, care vizează femeile cu posibilități materiale reduse sau aflate în situații delicate.

”Pregătește un pachet care să conțină orice lucru nou pe care îl consideri util unei femei (un parfum, o bluză, o pereche de pantaloni, o cremă de față, un card cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri) și care ar face-o să se simtă iubită și apreciată! Ambalează frumos pachetul și scrie o felicitare sau chiar o scrisoare pentru mama pe care vrei să o ajuți.

Întâlnesc, în drumurile mele prin țară, mii de mame. Unele sunt iubite, fericite, de mână cu bărbați care le adoră și au împreună copii sănătoși, de care sunt mândre până la cer. Altele sunt singure, chinuite și poartă în brațe copii care nu înțeleg de ce stau mereu prin spitale, de ce mami este tristă sau bolnavă, de ce tati a plecat și nu se mai întoarce… Din păcate, sunt foarte multe mame triste, singure, bătute, deznădăjuite, bolnave. Mame cu adevărat disperate”, declară Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Despre cum ne putem implica în acest proiect și despre mame, în general, într-o seară specială cu Mirela Retegan, în direct la Europa FM și video pe pagina de Facebook Radio Europa FM.