Confidenţialitate

Mirel Rădoi e mulțumit de jocul echipei, după a 4-a înfrângere consecutivă

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale de fotbal, este aspru criticat după înfrângerea suferită în amicalul contra Angliei, cu scorul de 1-0. Fostul portar al generației de aur, Florin Prunea, spune că în momentul de față echipa națională nu are antrenor.

” Băiatul ăsta e depăşit de situaţie!  Nu este un selecţioner care să îţi dea încredere. Băiatul ăsta nu are soluții! Când nu ai soluții este grav” a declarat acesta. Imediat după partida pierdută cu Anglia, Mirel Rădoi s-a declarat că jocul fotbaliștilor români a fost unul foarte bun.

”Sunt foarte fericit de felul în care au reacționat băieții, felul cum au jucat, cum au conceput fazele, cu încredere, personalitate, curaj, am jucat foarte bine, am jucat deschis împotriva unei echipe foarte bune, cred că ne-am ridicat la înălțimea adversarului, la intensitatea meciului și ne-am creat foarte multe situații și ocazii de a marca. Din păcate, nu am reușit să o facem, ca și în meciul cu Georgia, dar până la urmă mă bucură că ajungem să ne creăm 8-9 situații clare de a marca în 2 partide, ceea ce nu este ușor”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.