Confidenţialitate

Mircea Lucescu la Tribuna 0 – AUDIO

Cel mai titrat antrenor român al ultimelor decenii, Mircea Lucescu a fost invitatul lui Ovidiu Ioaniţoaia, luni seara, la Europa FM, în emisiunea Tribuna 0. În prezent antrenor la clubul FC Șahtar Donețk din Ucraina, Mircea Lucescu a vorbit la Europa FM despre şansele de calificare ale echipei naţionale de fotbal şi crede că suporterii ar trebui să fie uniţi acum în jurul tricolorilor.

”Urmează două meciuri extraordinare. Toți trebuie să înțeleagă lucrul acesta și să facă exact punctele de care avem nevoie pentru calificare directă, nu cu baraj.

Este important pentru noi toți, indiferent că activăm în România sau în afară, pentru că e totuși imaginea fotbalului românesc și, în general, a țării”, a spus Mircea Lucescu.

Meciul România – Finlanda se va juca joi, 8 octombrie, de la ora 21:45. Președintele federației române de fotbal a anunțat că biletele pentru partida de pe Arena Națională vor avea un preț unic, de 20 de lei, cu excepția zonei VIP, unde FRF a stabilit de asemenea un preț redus. Ȋn ceea ce privește cei aproape 10.000 de fani care au susținut naționala cumparindu-și bilete virtuale înainte că federația să cîștige apelul de la UEFA, Răzvan Burleanu spune că aceștia vor putea veni la meci gratis. Biletele virtuale vor putea fi preschimbate în cele reale pînă miercuri la ora 11.00, procedura urmînd să fie anunțată în scurt timp pe site-ul frf.ro.

https://soundcloud.com/europafmromania/tribuna-0-cu-mircea-lucescu-5-octombrie-2015