20 lei, preţ unic al biletelor pentru partida cu Finlanda

Răzvan Burleanu a explicat felul în care suporterii echipei naționale își vor putea cumpăra bilete pentru meciul cu Finlanda din preliminariile Euro 2016.

Președintele federației române de fotbal a anunțat că biletele pentru partida de pe Arena Națională vor avea un preț unic, de 20 de lei, cu excepția zonei VIP, unde FRF a stabilit de asemenea un preț redus.

Biletele pentru meciul cu Finlanda vor putea fi achiziționate online, începînd de marți – mai întîi online, de la ora 11.00, apoi, de la ora 14.00,  și de la casele Arenei Naționale, precum și de la alte 500 puncte de vînzare din țară. De menționat că în varianta online va exista doar posibilitatea e-ticket, în care fanii își printeaza singuri biletele, deoarece timpul scurt rămas pînă la meci nu permite livrarea tichetelor.

Casele vor fi deschise inclusiv joi, în ziua meciului, iar cele cele din bulevardul Basarabia vor fi accesibile non-stop.

Ȋn ceea ce privește cei aproape 10.000 de fani care au susținut naționala cumparindu-și bilete virtuale înainte că federația să cîștige apelul de la UEFA, Răzvan Burleanu spune că aceștia vor putea veni la meci gratis. Biletele virtuale vor putea fi preschimbate în cele reale pînă miercuri la ora 11.00, procedura urmînd să fie anunțată în scurt timp pe site-ul frf.ro.

Partida cu Finlanda se va disputa joi de la ora 21.45.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS