Mircea Albulescu a fost externat

Actorul Mircea Albulescu a fost externat, sâmbătă, de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, unde a fost operat pe cord.

Mircea Albulescu a ieşit, sâmbătă, pe uşa Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara într-un scaun cu rotile, fiind condus de o asistentă până la maşina fiului său.

Actorul Mircea Albulescu, în vârstă de 80 de ani, va fi internat într-un centru de recuperare din Bucureşti, la plecare el glumind cu jurnaliştii, cărora le-a spus că merge la un ‘spital plin de fete frumoase’.

În noaptea de 24 spre 25 noiembrie, Mircea Albulescu s-a prezentat la Serviciul de Urgenţe al Spitalului Judeţean din Timişoara, acuzând dureri în piept. Medicii de aici l-au transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din municipiu, unde a fost supus, în 26 noiembrie, unei intervenţii chirurgicale pe cord, echipa de medici care l-a operat pe actor fiind condusă de profesorul Marian Gaşpar, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiacă din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara.

În timpul intervenţiei, lui Mircea Albulescu i-au fost făcute trei bypass-uri, întrucât în urma analizelor amănunţite s-a impus această operaţie, mai ales că actorul avea montat un stimulator cardiac.