Confidenţialitate

Minutul de sănătate: Varianta naturală pentru îngrijirea zilnică a gâtului

Am vorbit zilele trecute despre extractul de Lichen de piatră, ingredientul natural eficace în caz de gât iritat și tuse seacă.

Dintre preparatele existente în farmacii și în magazinele cu produse naturale, Fiorda are cea mai mare concentrație de extract de lichen de piatră.

Aceste comprimate gumate pentru supt reprezintă varianta naturală cu mare eficacitate de acțiune pentru îngrijirea zilnică a gâtului.

Comprimatele gumate pentru supt Fiorda se pot utiliza încă de la primele semne de gât iritat și tuse seacă, dar și pentru fumători, persoane care își suprasolicită vocea, se expun la aer condiționat sau poluare atmosferică.

Comprimatele gumate pentru supt Fiorda protejează mucoasa gâtului, indiferent de tipul de microbi care se pot dezvolta la acest nivel: virusuri, bacterii sau fungi. Când este supt, comprimatul gumat formează un film protector în interiorul gâtului.

Efectul este completat de acțiunea de îmbunatățire a imunității, oferită de extractul de măceșe, bogat în vitamina C.

Comprimatele gumate pentru supt Fiorda conțin ingrediente active 100% naturale: extract de lichen de piatră, nalbă de grădină, măceș sau tei, o combinație originală cu eficacitate consacrată.

Comprimatele gumate pentru supt Fiorda nu conțin zahăr adăugat și nici coloranți sau arome artificiale. Gustul și aroma plăcute, precum și consistența gumată a comprimatelor pentru supt se datorează extractelor naturale de coacăze, lămâie sau zmeură.

Astfel, comprimatele pentru supt Fiorda pot fi utilizate atât de femeile gravide sau care alăptează, cât și de diabetici și copii cu vârste peste 4 ani.

Acesta este un supliment alimentar. Citiți cu atenție prospectul!

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.