Confidenţialitate

Minutul de sănătate: Sanytol – Gamă de dezinfectanți pentru întreaga locuință (P) | AUDIO

Am vorbit la Minutul de Sănătate despre eliminarea mirosurilor neplăcute din baie și bucătărie. Dezinfectând aceste încăperi vom îndepărta un număr mare de germeni din casă.

Dar există și alte zone care pot aduna micro-organisme. Holul de la intrare și camera de zi – unde petrecem o mare parte din timp – sunt încăperi care intră foarte mult în contact cu bacteriile pe care le aducem din exterior.

Pardoselile și covoarele sunt posibili vectori de contaminare prin faptul că vin în contact cu pantofii. Iar alergenii provenind de la acarienii de praf, părul de animale sau polen pot provoca alergii respiratorii sau cutanate.

Aspirarea periodică și ștergerea prafului nu sunt suficiente. Putem scăpa uşor de toate aceste neplăceri dacă ştim la ce ajutoare să apelăm.

O soluție eficientă pe termen lung o reprezintă gama de dezinfectanți Sanytol, pentru pardoseli.

Aceștia nu conțin clor și distrug bacteriile, lăsând astfel un miros plăcut. De la același producător, putem folosi Șervețelele umede dezinfectante multi-suprafețe, care curăță și dezinfectează mese, scaune, suprafețe de lucru, telefoane, calculatoare ori telecomenzi, eliminând microbii, virusurile și bacteriile dintr-o singură mișcare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.