Minutul de Sănătate: Sănătatea pielii, părului şi unghiilor

Fezivit C® te invită să asculţi în fiecare zi „minutul de sănătate. Fezivit C® este un supliment alimentar marca Nutriensa®, produs românesc, fabricat la Antibiotice Iaşi. Citiţi cu atenţie prospectul.

Știați că Zincul, mineralul care te face să radiezi de frumusețe, îți redă strălucirea părului și a unghiilor? Acest oligoelement este esențial pentru celulele care se divid și se dezvoltă rapid, așa cum sunt celulele pielii, ale părului și ale unghiilor.

Zincul contribuie la regenerarea tegumentului, fortifică părul și unghiile. Zincul poate să reducă secreţia de sebum la nivelul feţei luptând astfel cu imperfecţiunile.

La rândul ei, vitamina C intervine în sinteza de colagen, făcând astfel pielea suplă, elastică și fermă.

Primim cu drag micile bucurii ale vieții: zâmbetul copilului nostru ce ne încălzește într-o clipă, o cană cu limonadă într-o zi fierbinte de vară, o aplicație care prezice vremea, sau FEZIVIT C® care ne aduce o rază de vitalitate.

Complexul de fier, zinc și vitamina C, FEZIVIT C® aduce picături de soare în viața ta, pentru ca tu să te simți mai bine și să fii mai frumoasă. Radiază de frumusețe și fă-i și pe ceilalți de lângă tine să strălucească.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.