Minutul de Sănătate: Primele semne de răceală

Aproape orice “răceală” începe cu o rinită, ce reprezintă inflamația mucoasei nazale și secreție nazală abundentă. Urmează o afectare a faringelui, ce se manifestă cu dureri în gât. Adesea, apare și laringita, caracterizată prin tuse uscată și răgușeală.

Toți cei care au fost răciți cel puțin o dată în viață și-au dorit să scape cât mai repede de simptome.

Plantele medicinale ne-au dovedit de-a lungul timpului că reprezintă o alternativă benefică de tratament. Pentru a nu reduce imunitatea deja scăzută, se recomandă administrarea Biosept capsule încă de la primele semne de răceală.

Testate pe 138 de pacienți, și-au arătat eficiența în 92% din cazuri în tratarea infecțiilor de căi respiratorii superioare de natură virală, însoțite de febră, dureri de cap și nas înfundat; 81% au scăpat de tuse, iar în cazul a 97%, răgușeala și dificultăţile la înghiţire au dispărut.

Biosept capsule asociază plante medicinale cu acțiune antivirală: frunze de măslin, lichen de piatră, muguri de plop, scoarță de salcie și cuișoare. Acestea au fost folosite tradițional pentru tratarea răcelilor. Acțiunea lor antivirală împiedică dezvoltarea virusurilor inhibând replicarea lor. Biosept capsule nu are reacții adverse, nici măcar în cazul administrării repetate.

Acesta este un supliment alimentar. Citiți cu atenție prospectul!

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.