Confidenţialitate

Minutul de Sănătate: Odihna ajută organismul în lupta împotriva atacului microbian

Vorbim săptămâna aceasta despre soluții practice și la îndemână în cazul în care ne confruntăm cu o tuse seacă, iritativă. Una din aceste soluții este odihna. Tusea diminuează în intensitate în timpul repaosului.

În plus, odihna pregătește organismul pentru lupta împotriva atacului microbian, deoarece corpul nostru are nevoie de energie pentru a lupta împotriva agresorilor, fie ei bacterii sau virusuri.

Atunci când ne suprasolicităm, atât fizic cât și psihic, energia se poate epuiza și vom deveni din ce în ce mai stresați. Iar când apar primele semne de invazie microbiană, care provoacă tuse seacă și durere în gât, organismul nostru vă fi inapt să se apere eficient.

Comprimatele gumate pentru supt cu lichen de piatră, măceș și nalbă sunt gândite să ofere repaosul binemeritat gâtului nostru iritat și tusei seci.

În timp ce utilizezi comprimatul pentru supt, textura gumată și gustul și aroma naturale și plăcute oferă relaxare, iar iritația în gât și tusea seacă sunt calmate.

Se pot utiliza zilnic până la 6 comprimate pentru supt, care au efect demonstrat asupra tusei și a gâtului iritat.Eficacitatea se datorează lichenului de piatră, nalbei de gradină și extractului de măceș.

Extractul de Lichen de piatră este ingredientul natural cu eficacitate consacrată și susținută inclusiv de monografiile plantei publicate de către Organizația Mondială a Sănătății și Agenția Europeană a Medicamentului.

Numită, în trecut, “regina plantelor vindecătoare”, Nalba de grădină e foarte preţuită în medicina tradiţională, datorită proprietăţilor sale terapeutice: calmează iritaţiile mucoaselor și tusea.

Principalul element valoros al măceşelor este vitamina C, dar măceşele mai conţîn cantităţi importante de carotenoizi, precursori ai vitaminei A precum și vitaminele B1, B2, PP şi K.

Așadar, nu uita de odihna zilnică, pentru un stil de viață echilibrat și de comprimatele pentru supt cu lichen de piatră, pentru repaosul gâtului iritat și tusei seci.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.