Confidenţialitate

Minutul de sănătate: Magneziul și vitamina B6 sunt echipa ideală!

Cum putem avea mai multă energie, forță musculară și nervi rezistenți? Printr-un aport optim de vitamine și minerale. În special de magneziu, în combinație cu vitamina B6, care-i asigură absorbția, influențează funcțiile sistemului nervos, apărarea imună și sinteza hemoglobinei.

O deficiență de vitamina B6 apare dacă, de exemplu, există o dietă săracă sau factori care cresc necesitatea, cum ar fi sarcina sau utilizarea anumitor medicamente.

Vitamina B6 se găsește în carne, pește, ficat, produse lactate, legume precum broccoli, fasole, spanac, ciuperci, linte, cartofi, dar și nuci, banane, drojdie ori produse din cereale integrale.

Cu cât o persoană consumă mai multe proteine, cu atât are nevoie de mai multă vitamina B6. La fel și în cazul femeilor însărcinate sau care alăptează.

Dacă aveți o alimentație dezechilibrată, puteți apela la suplimente alimentare cu magneziu și vitamina B6.

Noi vă recomandăm unul de la brandul german Doppelherz – Magneziu 400 + B1+B6+B12+Acid Folic, sub formă de comprimate și comprimate efervescente.

Comprimatele conțin 400 mg de magneziu, în combinație cu vitaminele B1, B6 și B12, precum și Acid folic, combinație ce te va ajuta să rămâi sănătos și apt de muncă.

Se recomandă administrarea lui în perioadele de stres, oboseală, epuizare fizică și psihică, dar și în stări de nervozitate, iritabilitate, tulburări ușoare de somn.

Produsul este disponibil în farmacii sau pentru comenzi online pe sanatatelatineacasa.ro. Acesta este un supliment alimentar. Citiți cu atenție prospectul.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.