Minutul de sănătate: Folosirea gelului dezinfectant pentru mâini este una dintre cele mai sigure modalități de a ne proteja sănătatea

Deoarece petrecem multe ore la serviciu – în colectivități mai mari sau mai mici – trebuie să știm cum să ne protejăm sănătatea. Spălarea mâinilor trebuie să fie completată de dezinfectarea lor deoarece, odată cu evoluția societății, au evoluat și microbii.

Igiena corectă a mâinilor este primul factor în prevenirea infectării cu diverse virusuri și bacterii. Mâinile sunt cele care intră în contact cu un mediu contaminat.

Învățați copiii cum să aibă grijă de igiena mâinilor. Lista bolilor care pot fi transmise de mâinile murdare e nespus de lungă.

De aceea, folosirea unui gel dezinfectant care menține igiena mâinilor este cea mai sigură modalitate de a ne proteja împotriva multor tipuri de boli.

Rapid și eficient, dezinfectantul cu cel puțin 60% alcool etilic ne scapă de riscul de a contacta diferiți agenți patogeni care sunt prezenți permanent în mediu și care sunt responsabili pentru apariția bolilor infecțioase.

Folosiți doar produse autorizate, care pătrund rapid în piele, împiedică deshidratarea acesteia și pot fi utilizate timp îndelungat fară să producă iritații.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.