Confidenţialitate

Minutul de sănătate: Extractul de măceșe, una dintre cele mai bogate surse de vitamina C

Fructele de măceșe pot conține până la de 60 de ori mai multă vitamina C decât citricele.

Vorbim despre un puternic antioxidant, ce contribuie la întărirea sistemului imunitar și la ameliorarea simptomelor manifestate în afecțiuni ale tractului respirator.

Numită, în trecut, “regina plantelor vindecătoare”, Nalba de grădină e foarte preţuită în medicina tradiţională datorită proprietăţilor sale terapeutice cu adevărat unice.

Conţinutul bogat de mucilagii îi conferă nalbei proprietăţi emoliente, antiinflamatorii şi calmante, fiind de un real ajutor, îndeosebi în afecţiuni ale aparatului respirator.

Extractul de nalbă de grădină calmează iritaţiile mucoaselor, tusea şi catarul bronşic, dezinfectează cavitatea bucală.

Lichenul de piatră conține compuși cu proprietăți de susținere a sănătății sistemului respirator, a bronhiilor, fiind util în caz de tuse iritativă.

Lichenul de piatră islandez și Nalba de grădină au efect emolient și plăcut asupra cavității bucale, a gâtului, faringelui și corzilor vocale, fiind calmante în caz de iritație a gâtului și a faringelui.

Cele trei plante: măceșul, nalba de gradină și lichenul de piatră sunt reunite într-un comprimat gumat pentru supt, care datorită compușilor imunoactivi are proprietăți de susținere a sistemului imunitar împotriva agenților externi, contribuind la starea fizică de bine și la menținerea sănătății gâtului.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.