Minutul de Sănătate: Efectul chimenului negru asupra imunității

De-a lungul anilor, au fost efectuate numeroase studii pentru a susține faptul că uleiul de Chimen negru are proprietăți imunomodulatoare și un efect pozitiv asupra diverselor manifestări care rezultă din funcționarea necorespunzătoare a sistemului imunitar.

Chimenul negru este una dintre cele mai apreciate plante cu proprietăţi medicinale.

Este bogat în acizi graşi polinesaturaţi Omega-6, esenţiali pentru organism. Încă din antichitate, uleiul obținut din semințe de chimen negru era folosit pentru creşterea capacităţii de apărare a organismului împotriva unor boli, precum şi împotriva unor afecţiuni digestive sau pulmonare.

În plus:

  • Poate combate apariţia celulelor canceroase
  • Are un rol important în reglarea nivelului de zahăr din sânge
  • Este benefic şi în remedierea durerilor de spate, dar şi a durerilor de genunchi sau a celor de articulaţii în general

În contextul unei activități fizice reduse și în lupta pentru întărirea sistemului imunitar, dat fiind faptul că un sistem imunitar puternic face față mai bine bacteriilor, infecțiilor și virusurilor, uleiul de Chimen Negru poate fi de mare ajutor. Chimenul negrul poate reface imunitatea. Concret, datorită componentelor bioactive conținute, vei fi mult mai rezistent la gripe și răceli,  pe care le vei ține astfel departe.

Suplimentarea alimentației cu Doppelherz aktiv Imunoprotect Chimen negru este recomandată în cazul unei alimentații neechilibrate, dar și al unui necesar mai ridicat de substanțe nutritive.

Uleiul de chimen negru regăsit în acest supliment, conține mai mult de 50% acizi grași polinesaturați, esențiali pentru buna funcționare a organismului nostru. În combinație cu microelementul Seleniu și Vitamina E, ajută și la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

Acesta este un supliment alimentar. Citiți cu atenție prospectul!

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.