Confidenţialitate

Minutul de sănătate: Comprimatele pentru supt cu 100% ingrediente active naturale sunt alegerea potrivită pentru îngrijirea zilnică a gâtului

Am vorbit săptămână aceasta despre tusea seacă, iritativă, de natură faringiană și ce soluții avem pentru ea.

Hidratarea, odihna, respirația corectă pe nas sunt gesturi importante pentru sănătatea căilor respiratorii.

Dintre preparatele existente în farmacii și în magazinele cu produse naturale, de ajutor împotriva tusei seci și a gâtului iritat sunt comprimatele gumate pentru supt cu 100% ingrediente active naturale, care conțin extracte de Lichen de piatră, Nalbă de gradină și Măceșe.

Pentru un efect optim, este important să alegem comprimatele pentru supt cu cea mai mare concentrație de extract de Lichen de piatră, care luptă eficient cu gâtul iritat și tusea seacă.

Pentru juniori, eficacitatea extractului de Lichen de piatră este completată cu tei și lactoferină, ingrediente active naturale special selectate pentru copii cu vârsta de peste 4 ani.

Comprimatele pentru supt cu 100% ingrediente active naturale și extract de Lichen de piatră reprezintă alegerea naturală cu mare eficacitate pentru îngrijirea zilnică a gâtului, de la primele semne de gât iritat și tuse seacă.

Comprimatele pentru supt cu Lichen de piatră apără gâtul în caz de atac microbian, indiferent de tipul de microbi ce se pot dezvolta la acest nivel: virusuri, bacterii sau fungi.

Când este supt, comprimatul gumat formează un film protector în interiorul gâtului, care acționează imediat: ține la distanță microbii agresori, calmează senzația de durere în gât și reflexul de tuse.

Cu trei gusturi plăcute, obținute din extracte naturale de Coacăze negre, Lămâie și Zmeură, comprimatele pentru supt cu Lichen de piatră nu conțin zahăr adăugat și nici coloranți sau arome artificiale.

Pot fi utilizate în siguranță atât de către diabetici, femei însărcinate și care alăptează, cât și de către copii, începând cu vârsta de 4 ani.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.