Confidenţialitate

Minutul de sănătate: Comprimatele gumate pentru supt protejează mucoasa gâtului

Am vorbit zilele trecute despre durerea în gât, ce favorizează apariția ei și ce menține sănătatea gâtului.

Dintre preparatele existente în farmacii și în magazinele cu produse naturale, este important să alegem comprimatele pentru supt cu cea mai mare concentrație de extract de lichen de piatră, ingredientul consacrat pentru îngrijirea gâtului iritat și pentru situațiile de tuse seacă.

În plus, alte extracte naturale benefice din compoziția comprimatelor pentru supt sunt: măceșul și nalba sau teiul și lactoferina, pentru potențarea efectului de apărare a gâtului.

Comprimatele gumate pentru supt cu 100% ingrediente active naturale și fără zahăr, reprezintă varianta cu mare eficacitate de acțiune pentru îngrijirea zilnică a gâtului.

Comprimatele gumate pentru supt se pot utiliza încă de la primele semne de gât iritat sau tuse seacă, pentru fumători, persoane care își suprasolicită vocea și pentru cele care se expun la aer condiționat sau poluare atmosferică.

Acestea protejează mucoasa gâtului, indiferent de tipul de microbi care se pot dezvolta la acest nivel: virusuri, bacterii sau fungi. Când este supt, comprimatul gumat formează un film protector în interiorul gâtului, care acționează imediat: ține la distanță microbii agresori, calmează senzația de durere în gât și reflexul de tuse.

Efectul este completat de acțiunea de îmbunătățire a imunității, oferită de extractul de măceșe, bogat în vitamina C.

Toate cele 3 variante de arome ale comprimatelor pentru supt: coacăze negre, lămâie și zmeură, nu conțin zahăr adăugat și nici coloranți sau arome artificiale.

Gustul și aroma plăcute, precum și consistența gumată a comprimatelor pentru supt se datorează extractelor naturale de coacăze negre, lămâie sau zmeură.

Comprimatele gumate pentru supt pot fi utilizate și de diabetici, femeile însărcinate sau care alăptează, dar și de către copii începând cu vârsta de 4 ani.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.