Confidenţialitate

Minutul de sănătate: Citratul de magneziu – absorbție rapidă

Magneziul, în forma sa elementară, este un metal, deci nu poate fi adus ca atare în corpul uman. Dar compușii săi chimici, de exemplu citratul de magneziu sau oxidul de magneziu, pot fi absorbiți de organism. În ce măsură? Asta depinde de „biodisponibilitatea” acestor compuși.

Citratul de magneziu, o formă organică de magneziu, este absorbit rapid și, de aceea, e utilizat în situațiile în care organismul nostru are nevoie repede de un aport de magneziu; de exemplu în timpul sportului sau în cazul în care persoanele sunt active fizic.

Doppelherz system Magneziu 375 Lichid, sub formă de flacoane unidoză conține citrat de magneziu combinat cu Vitamina B6. Nu numai că au un gust delicios de portocale & lămâie, dar acoperă cu ușurință necesarul de magneziu în timp ce practicați un sport solicitant ori al activității fizice zilnice de intensitate medie, în timpul mersului, al serviciului ori activităților curente.

Cu 375 mg magneziu și 3,5 mg Vitamina B6, Doppelherz system Magneziu 375 Lichid este potrivit pentru vegetarieni și vegani și nu conține lactoză sau gluten.

Pur și simplu agitați sticla, deșurubați capacul și bucurați-vă de un gust plăcut! Magneziul este deja sub formă dizolvată și, prin urmare, este disponibil direct și rapid pentru organism.

Produsul este disponibil în farmacii sau pentru comenzi online pe sanatatelatineacasa.ro. Acesta este un supliment alimentar. Citiți cu atenție prospectul.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.