Confidenţialitate

Minutul de Sănătate: Remedii din natură, care ameliorează simptomele neplăcute ale virozelor

Primăvara, când capacitatea de apărare a organismului este mai scăzută, apar frecvent infecțiile respiratorii virale, care se manifestă prin strănut, cefalee, nas înfundat, febră şi dureri în gât.

Când vorbim despre viroze, antibioticele nu-și au rostul, deoarece acestea nu acționează asupra virusurilor.

Încă de la primele semne, e bine să apelăm la remedii din natură, fără reacţii adverse și care ameliorează simptomele neplăcute. Biosept capsule este un antiviral cu eficiență dovedită de peste 10 ani. E realizat exclusiv din plante medicinale sută la sută naturale cu acțiune antivirală: frunzele de maslin inhibă proliferarea virusurilor, lichenul de piatră ameliorează durerile în gât și ajută la desfundarea nasului, mugurii de plop și scoarța de salcie scad febra şi îmbunătăţesc respiraţia, iar cuișoarele ameliorează tusea, răguşeala şi dificultăţile la înghiţire. Aceste plante au fost folosite tradițional pentru tratarea răcelilor, acțiunea lor fiind demonstrată de studii științifice.

Biosept capsule reduce simptomele virozelor încă din primele zile de administrare, iar în maximum 10 zile pot dispărea toate manifestările neplăcute.
În urma unui studiu pe 138 de pacienţi, s-a constatat că 81% au scăpat de tuse, 92% nu au mai avut febră, dureri de cap și nas înfundat, iar în cazul a 97%, răgușeala și dificultăţile la înghiţire au dispărut.

Biosept capsule poate fi administrat întregii familii, inclusiv copiilor de la vârsta de 6 ani.

Acesta este un supliment alimentar. Citiți cu atenție prospectul!

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.